Aktiviteter / Cykelkväll med föreläsning

guldcykeln.jpg

Cykelkväll med föreläsning

Plats Möller Bil, Kungsgatan 103, Uppsala
Antal anmälda 5 kommer
Datum 19 april, 2018
Tidpunkt 17:30
Möller Bil bjuder in till en helkväll där det händer massa skoj, se nedan.  Gå in och anmäl er:

https://events.skoda.se/rsvp/40665/cykelkvall-uppsala-2018

Ni som har Team Ljungskog-jackor ha dom gärna på eventet. Kul att vi syns och så känner vi ju igen varandra också. Hoppas vi ses där!

Anette & Jenny

—————————–

 

Vi vill bjuda in dig till en kväll för att prata cykling. Tillsammans med Vätternrundan ger vi och våra partners värdefulla tips inför cykelsäsongen om hur du kan maximera träningen, tekniken och  utrustningen för att själv utvecklas som cyklist och både klara Vätternrundan och få ännu roligare cykelrundor. Dessutom finns ŠKODA Cycling Team på plats som berättar om hur man gör för att cykla riktigt snabbt runt Vättern.
Kvällen innehåller korta och praktiska föreläsningar i vår bilhall om bland annat träning, kost och utrustning – den perfekta uppladdningen inför Vätternrundan!

Komikern Måns Möller föreläser och med sig har han den tidigare skidcoachen Christer Skog. Sommaren 2017 slog de världsrekord när de tillsammans cyklade 615 mil genom hela Europa – på 29 dagar! Hör dem berätta allt om sin fantastiska resa.

Varmt välkommen – vi bjuder på enklare mat och dryck under kvällen.

Läs mer här: WeLoveCycling.se

Vi öppnar dörrarna 17:30, drar igång föreläsningen 18:00 och avslutar senast 21:00.
Vi håller till hos Möller Bil i Uppsala, Kungsgatan 103 – Hitta hit
Besökare under kvällen kommer erbjudas rabatt på cyklar på Canyon och det finns möjlighet att köpa andra utvalda produkter på plats till förmånliga priser, så kom ihåg att ta med betalmedel. Vi har också en enklare frågesport med riktigt fina priser!
Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone