Partners / Sponsorer / Samarbetspartners

partners-zeta-fernando-di-luca

Di Luca / Di Luca

Familjeföretaget Di Luca & Di Luca grundades 1971 av Fernando Di Luca – italienaren som tog olivoljan, pastan och kunskapen om medelhavsmaten till Sverige. Den goda och gröna medelhavsmaten tillsammans med motion har alltid varit viktiga ingredienser för Zeta, som därför stödjer Team Ljungskog.

Läs mer
partners-beta

BETA Team Performance

Vi på BETA Team Performance bygger vinnarkultur i näringslivet. Vinnarkultur för oss är att ha en stark drivkraft att utveckla sin fulla potential och med det nå sina drömmar och mål. Inspirationen hämtar vi från idrotten och vi har verktygen för att frigöra potentialen och öka engagemanget tillsammans med prestationen i ditt lag.

Läs mer
partners-tema-toscana-360x215

Tema Toscana

Tema Toscana är en resebyrå som specialiserar sig på skräddarsydda resor till Italien. Sedan starten 1991 har vi byggt upp ett stort nätverk och samarbetar med handplockade lantgårdar, hotell, trattorior och guider. Vi förmedlar även ett stort antal privatvillor. Gruppresor arrangeras på teman som mat, vin, kultur, trädgård, cykling, vandring, yoga, konst och musik. Vårt motto är charm, stil och en passionerad attityd.

 

 

Läs mer
Probikefit logo

Probikefit

Med Bikefit menas utprovning av sittställning / position på din cykel. En viktig anledning att göra det, förutom att man skall få ut mer kraft i pedalerna, dvs. cykla fortare, är att förebygga domningar, obehag samt smärtor i exempelvis knä, rygg och nacke mm. Det kan inte med säkerhet fastställas att en felaktig position på cykeln leder till skador eller bestående men, det vi med säkerhet kan säga är att med en riktigt utförd bikefit minimeras riskerna för detta avsevärt.

Det är min tränare och mekaniker under mina år som proffs (13 år) som gör dessa bikefit. Han var en av grunden till att jag bland annat lyckades hålla mig skadefri under mina år som proffs. Detta för att jag satt rätt på cykeln.

Välkomna att boka tid för en bikefit, alla Team Ljungskog-medlemmar har 20 % rabatt på alla priser.

Läs mer
FINAO_grön

FINAO och FINAO ITALY

Finao är ett företag med din framgång och ditt växande i fokus. Det centrala för oss är att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar.

Genom gedigen erfarenhet har Finao möjlighet att se helheten och ge det stöd som behövs i kritiska skeden i ditt företags utveckling.

Vi kan projektledning, testledning och kvalitetssäkring. Du får stöd, hjälp och den vägledning som behövs för att snabbt och smidigt komma i mål och få fart i dina projekt och din verksamhet.

FINAO ITALY – För Carbon medlemmar erbjuder vi ett trevligt och bekvämt boende i Italien på platser som vi har valt ut med mycket stor omsorg. Platser för cykling, både landsväg och MTB, samt härliga vandringar i storslagen natur. Samtidigt finns det möjlighet till strandliv, sol och bad och närhet till restauranger och sevärdheter.

Läs mer
Rå Funktionsdrycker logo

Wellnox - RÅ

Wellnox är ett initiativ för att fler människor ska få tillgång till naturliga produkter direkt från naturens eget skafferi. Wellnox erbjuder produkten RÅ – naturliga drycker och juicer: pressade råvaror – grönsaker, frukter och bär – fyllda direkt i flaska eller praktisk bag-in-box. Utan konserveringsmedel så långt det är möjligt och helt utan tillsatt socker eller andra sötningsmedel.
Medlemmar i Team Ljungskog Carbon kan handla produkter från wellnox.se inom RÅs sortiment med upp till 25 % rabatt.
Använd rabattkod TEAMLJUNGSKOG25
Läs mer
courtyard_white

Courtyard by Marriott Stockholm

Courtyard by Marriott Stockholm ligger på Kungsholmen vid den vackra Rålambshovsparken.

Hotellet ingår i världens största hotellkedja Marriott International och erbjuder 282 rum, 13 mötes- och eventlokaler, stadens modernaste hotellgym samt à la carte restaurangen Björk Bar & Grill som serverar härliga måltider från tidig morgon till sen kväll och läckra drinkar.

Läs mer
TREK logo

TREK

TREK är samarbetspartner till Team Ljungskog. Läs mer om samarbetet på Team Ljungskogs hemsida, www.teamljungskog.se alt i appen Team Ljungskog under aktiviteter.

Läs mer
Sportson_svart bakgrund

Sportson

Sportson är samarbetspartner till Team Ljungskog. Läs mer om samarbetet på Team Ljungskogs hemsida, www.teamljungskog.se alt i appen Team Ljungskog under aktiviteter.

Läs mer
Hestra logo

Hestra advokatbyrå AB

Hestra advokatbyrå är samarbetspartner till Team Ljungskog.

Läs mer
Wikander logo

Wikander fastigheter

Wikander fastigheter är samarbetspartner till Team Ljungskog.

desktop-large
desktop
tablet
phone