Aktiviteter / Förklaring Lugna Gruppen i Stockholm

©Petter Elfsberg_Team Ljungskog 22

Förklaring Lugna Gruppen i Stockholm

Plats Nacka, Nacka
Antal anmälda 1 kommer
Datum 30 juni, 2023
Tidpunkt 08:00

Hej bästa Team Ljungskogs cykelvänner,

Anna och jag Jeanette är ledare för den så kallade ”Lugna Gruppen” i  Stockholm- Nacka/läger/lopp. Många av er kanske undrar var den här gruppen står för.

Här cyklar vi utan ett förutbestämt snitt. Det är dagsform och grupp som bestämmer men hjulen rullar självklart på om vi säger så😉Precis som i de övriga TL-grupperna finns såklart  glädje och samhörighetskänsla – ”Alla ska med/fart efter kamrat”.

I lugna gruppen dvs nya och ovana cyklister få chans att lära sig att bli säkra och känna sig trygga med att cykla i klunga tillsammans med oss vana som gillar att cykla utan ett förbestämt snitt.

Efter ett par cyklingar tillsammans brukar det lossna rätt snabbt för de ovana och vi hittar ett tempo som passar gruppen för dagen och det eventuella träningspasset/loppet.

Då det ändå är en del som frågar oss om ” ett visst snitt” så kan vi säga att vi hamnar mellan 20-22 vissa dagar och 22-24 andra dagar. Allt beroende på gruppsammansättningen, turens längd och eventuella backar. 😉

Det vore superkul om vi får ihop ett gäng som vill träffas att cykla tillsammans under veckodagarna här i Nacka, till olika lopp samt på våra lärorika TL-läger i Vadstena 28-30 april 👍🌟.

Anna och jag kommer lägga ut fasta cyklingsdagar i appen. Turerna kan se olika ut men på de längre turerna stannar vi alltid för en fika eller lunch.

Vi kommer även att finnas med på TL- lägret samt anmäla oss till olika ”lopp”.  Den första sammankomsten som står på tur är TL-lägret. Vi hoppas att många kommer till lägret och att fler vill cykla i vår grupp. Därefter kommer det trevliga loppet Roslagsvåren och sedan Tjejvättern. 

 Det sistnämnda loppet har sin sista anmälningsdag den 28/2. Anna och jag  hoppas att det finns många som vill cykla med i vår härliga grupp.

Så vänta inte, häng på oss, in och anmäl dig (all info i appen/hemsidan under aktiviteter) så ses vi framöver på några cykelträningar i Nacka, läger eller på ett roligt lopp tillsammans.

Vi är alla nya och ovana i början men tillsammans gör vi det👍🌟🚴‍♀️.

 

Hoppas vi ses 🥰🚴‍♀️!

Glada cykelhälsningar

Anna och Jeanette

 

 

 

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone