Aktiviteter / Förklaring Lugna Gruppen i Stockholm

©Petter Elfsberg_Team Ljungskog 22

Förklaring Lugna Gruppen i Stockholm

Plats Nacka, Nacka
Antal anmälda 3 kommer
Datum 31 mars, 2024
Tidpunkt 08:00

Hej bästa Team Ljungskogs cykelvänner,

Anna och Jeanette är ledare för den så kallade ”Lugna Gruppen” i  Stockholm-Nacka (träning/läger/lopp)

Fler av er kanske undrar var den här gruppen står för.

Här cyklar vi utan ett förutbestämt snitt. Det är dagsform och grupp som bestämmer men hjulen rullar självklart på om vi säger så😉Precis som i de övriga TL-grupperna finns såklart glädje och samhörighetskänsla – ”Alla ska med/fart efter kamrat”.

I Lugna gruppen får nya och ovana cyklister chans att lära sig att bli säkra och känna sig trygga med att cykla i klunga tillsammans med oss vana som gillar att cykla utan ett förbestämt snitt.

Efter ett par klungträningar tillsammans brukar det lossna rätt snabbt för de som är ovana och vi hittar ett tempo som passar gruppen för dagen och det eventuella träningspasset eller loppet.

Då det ändå är en del som frågar oss om ”ett visst snitt” så kan vi säga att vi hamnar mellan 20-22 vissa dagar och 22-24 andra dagar. Allt beroende på gruppsammansättningen, turens längd och eventuella backar. 😉

Det vore superkul om vi får ihop ett gäng som vill träffas att cykla tillsammans under veckodagarna här i Nacka samt till olika lopp och på våra lärorika TL-läger👍🌟

Anna och jag (Jeanette) kommer lägga ut fasta cyklingsdagar i appen. Turerna kan se olika ut men på de längre turerna stannar vi alltid för en fika eller lunch.

Vi kommer även att finnas med på TL-lägret samt anmäla oss till olika ”lopp”.

Så vänta inte, häng på oss, in och anmäl dig (all info i appen/hemsidan under aktiviteter) så ses vi framöver på några cykelträningar i Nacka, läger eller varför inte på ett roligt lopp tillsammans.

Vi är alla nya och ovana i början men tillsammans gör vi det👍🌟🚴‍♀️.

Hoppas vi ses 🥰🚴‍♀️!

Glada cykelhälsningar

Anna och Jeanette

 

 

 

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone