Aktiviteter / FTP-pass med efterföljande mat/fika

FTP-pass med efterföljande mat/fika

Plats Älvhögsborg Innovatum, Trollhättan
Antal anmälda 10 kommer
Datum 19 november, 2017
Tidpunkt 16:00

Vi inleder vinterträningen med att göra ett FTP-pass på Älvhögsborgs Innovatumanläggning och Watt-cyklarna där. Därefter går vi vidare till Cafe Strandgatan för en bit mat eller fika tillsammans. Då får vi samtidigt tillfälle att prata ihop oss om framtida aktiviteter mm.

Tid: Passet startar 16.00

Plats: Älvhögsborg Innovatum

Kostnad: 75 kr  Betalas via Swish till Bodil (073-966 5739) Kostnad för fika/mat tillkommer.(Eftersom vi bokar ett eget pass tillkommer denna kostnad oavsett om man är medlem på Älvhögsborg eller inte).

Max antal platser: 27

Anmälan senast: Anmälningstiden förlängd, det går bra att anmäla sig fram till passet.             (Onsdagen den 15/11. Vid färre än 10 anmälda kommer aktiviteten troligtvis ställas in.)

Cafe Strandgatan: Strandgatan vill att vi förbokar vår mat. Kolla menyn http://strandgatan.com/ och meddela Bodil val av mat senast fredag den 17/11.

Innan passet så behöver ni ladda ner appen Mywellness som du hittar i App Store och Google PlayDu behöver skapa ett konto för att komma igång, glöm inte att bekräfta kontot via mailet du får när du registrerar dig. Tänk också på att ladda telefonen.

I mån av plats så är även andra tjejer välkomna så bjud in väninnor som är intresserade av Team Ljungskog. Anmäls till Bodil via Messenger/mail/telefon.

Vi kommer följa upp passet med ytterligare ett eller ett par tester innan cykelsäsongen drar igång i vår

Välkomna!

Bodil (073 – 966 57 39)

 

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone