Aktiviteter / Intresseförfrågan Studio l´Echelon hösten 2019

Colour+logos

Intresseförfrågan Studio l´Echelon hösten 2019

Plats Nybrogatan 74, Stockholm
Antal anmälda 5 kommer
Datum 8 maj, 2019
Tidpunkt 24:00
Under hösten-18 och våren-19 har vi varit en fulltecknad grupp om 40 personer som tränat inomhuscykling på Studio l´Echelon i Stockholm. Träningen är rolig och effektiv och har varit mycket uppskattad av oss som deltagit. För att säkra att vi i Team Ljungskog kan köra vidare i höst vill jag i god tid gå ut med denna intresseförfrågan.
Det som hänt sen sist är att vårt mycket förmånliga introduktionspris har höjts rätt så rejält . Jag har haft diskussioner med studion men då efterfrågan ökat vill de ta samma pris av oss som de gjort av andra klubbar den sista terminen. Nytt pris är 1790 kr för 10 ggr.
Då det var ganska många som inte fick en ordinarie plats under året som gått tänkte jag kolla intresset för två klasser. Är det tillräckligt stort kan vi köra två ggr/vecka. En del Ljungskogare  är kanske intresserade om det finns en annan dag att välja på och några vill kanske gå två ggr/vecka. Det kan ha sina fördelar med två klasser i veckan då det säkert kommer att gå att byta mellan dagar om man missar en dag.
Nu till min fråga:
Är du intresserad av att gå på Studio l´Echelon i höst med start v. 41, 10 ggr (varje vecka fram till jul). Ange något av följande alternativ:
JA, måndagar kl 19-20.30
JA, torsdagar kl 19-20.30
JA, både måndagar och torsdagar kl 19-20.30
OBS: Intresseanmälan via e-mail. EJ här i appen.
Svara senast 8 maj via e-mail till: inga@finao.se
Först till kvarn gäller.
Hangarounds är välkomna.
Jag återkommer via e-mail med info om hur många klasser det blir, betalning etc.
Passa på och kom med på stans bästa vinterträning !
Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone