Aktiviteter / Italien våren 2024

FB_IMG_1666682205764

Italien våren 2024

Plats sirmione, Sirminoe
Antal anmälda 1 kommer
Datum 9 maj, 2024
Tidpunkt 8:00

Hej alla Ljungskogare!

Vet ni om att Italien ligger kvar, trots att det inte blir någon Ljungskogsresa dit under kommande vår? Det finns fortfarande en god chans att lösa eventuella abstinensbesvär av Italien, Gardasjön och specifikt underbara Sirmione.

Vi, Martin Blomberg och jag, är sedan ett antal år tillbaka engagerade i Cykelaptits (Glenn Magnussons cykelreseföretag) Vårläger vid Garadasjön. Den 9-16/5 2024 befinner vi oss där nere för att ta emot er som resenärer och guida er runt på fina turer utmed sjön i mellangruppen. Dessutom så är det vi som samlar in era cyklar i Sverige och kör ner dem till lägret. Vi står även för service och hjälp med era cyklar under veckan om något krånglar. Kort och gott, vi finns där för er!

Lägret är upplagt så att det finns tre olika grupper att välja mellan. Korta-, mellan- och tuffa gruppen. Det går utmärkt att hoppa emellan grupper från dag till dag om man vill eller behöver. Många tidigare resenärer har kommit i par där den ene kört i tex. korta och den andre i långa, eller liknande. Mer info finns på hemsidan:

Cykelresa Gardasjön – Cykelaptit,

https://www.cykelaptit.se/project/cykelresa-gardasjon/

Om ni vill hänga med eller har några frågor utöver det ni hittar på hemsidan om detta läger så hör bara av er till mig (070-5513810) eller Martin så besvarar vi allt ni undrar över. Det funkar utmärkt med Messenger eller via telefon.

 

Mvh

Magnus Gustafsson & Martin Blomberg

Mobil: 070-5513810

mange0143@telia.com

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone