Aktiviteter / Spin of Hope! Uppsala

spin-of-hope.jpg

Spin of Hope! Uppsala

Plats Friskis & Svettis Väderkvarnsgatan 16 75329 Uppsala, Uppsala
Antal anmälda 10 kommer
Datum 25 mars, 2017
Tidpunkt 07:00

Självklart vill vi i Team Ljungskog vara med och göra en insats för cancerdrabbade barn!

Vi har börjat med att boka upp en cykel men förhoppningsvis kan vi boka minst en till, vore kul att ha någon bredvid sig så att vi kan kämpa tillsammans. Cykeln ska hållas igång i 12 timmar, från 07:00 till 19:00. En timme kostar 125 kr och du kan boka upp dig på hur många timmar du vill. Ladda på med några stycken vettja, dags att börja tänka Vättern! Och självklart så får du ta med dig hangarounds, hur många du vill. Allt är för en god sak och ju fler vi är desto bättre.

Jenny sköter uppbokningen av era tider och tar emot Swisch-betalningen. Skicka sms med önskemål om tid och din betalning till henne. Betalning = anmälan!

Jenny Envall, 070-565 18 16.

Stämningen den här dagen är magisk! Samla ihop vänner, jobbarkompisar och familj så kör vi!! Vårt lagnamn är förstås: Team Ljungskog.

Vi ses!! //Anette & Jenny

 

Info om Spin of Hope:

Målet med Spin of Hope den 25 mars 2017 är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar.

Vi är glada att vi på Friskis&Svettis Uppsala har möjlighet att delta i Spin of Hope 25 mars 2017! Tillsammans med dig som deltar tänker vi göra allt vi kan för att bidra till att nå målsättningen – fem miljoner kronor till Barncancerfonden! Vi hoppas fylla våra spinningcyklar fort – så anmäl ditt lag redan idag!

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone