Aktiviteter / Spinning Watt

Spinning Watt

Plats Innovatum Älvhögsborg, Trollhättan
Antal anmälda 8 kommer
Datum 17 december, 2017
Tidpunkt 15:45

Wattbaserat spinningpass, intervall.

Detta passet kommer vara intervallbaserat och relatera till de FTP-värde som vi erhöll vid FTP-passet för en tid sedan och hur vi kan använda oss av detta för effektiv träning.

Har man inget FTP-värde sedan tidigare så fungerar det utmärkt att köra på puls och/eller upplevd ansträngningsgrad. Passet fungerar för alla oavsett träningsnivå!

Plats: Älvhögsborgs Innovatumanläggning (f.d. O2)

Max platser: 27 st

Kostnad: 100 kr/person (Då detta pass är bokat endast för oss så tillkommer denna kostnad varesig man är medlem på Älvhögsborg eller ej) Swish 073-966 5739

Senast anmälan: Onsdagen den 13/12 (Efter detta datum är anmälan bindande- finns plats går det bra att anmäla sig även efter detta datum.)

Hangarounds välkomna! I mån av plats är hangarounds välkomna så ta med er era partner och/eller vänner som är intresserade av Team Ljungskog så fyller vi salen! Först till kvarn….

Anmälan via app/hemsida. Hangarounds anmäls via sms/Messenger eller mail till Bodil

Innan passet är det bra att ha laddat ner Mywellness-appen som du hittar i App Store och Google Play. Det är via den som du följer din träningsutveckling. Du behöver skapa ett konto för att komma igång, glöm inte att bekräfta kontot via mailet du får när du registrerar dig

Välkomna!

Ledarna  genom Bodil

073 – 966 5739

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone