Aktiviteter / Vad betyder våra värdeord?

©Petter Elfsberg_Team Ljungskog 6

Vad betyder våra värdeord?

Plats Alla orter, Alla orter
Antal anmälda 0 kommer
Datum 30 september, 2024
Tidpunkt 8:00

Inget event, detta är bara en förklaring till våra värdeord. (Foto: Petter Elfsberg).

Förklaring till våra värdeord

Välbefinnande innebär olika saker för olika människor och det är omöjligt att projecera sin egen definition av välbefinnande på andra. I Team Ljungskog utgår vi från att alla tar ansvar för sitt eget sätt att må bra och respekterar andras sätt att må bra och att vi försöker stötta varandra i detta så långt det är möjligt.

Alla ska med kan vi också relatera till välbefinnandet ovan. Ledarna i Team Ljungskog ordnar med flera träningar där alla ska med. Det finns massor av bra upplägg där alla kan vara med och bygga välbefinnande tillsammans. Det blir dock svårt när vi cyklar längre rundor och motionslopp, som för en del blir tråkiga om det går för långsamt och för andra, omöjliga om det går för snabbt. Hastighets- och SUB-grupper är då ett sätt att få med alla, även om alla inte vill vara med på allt.

Gemenskap skapar vi tillsammans i nätverket, vi är många och vi bejakar gemenskap både i stora och små sammanhang under gemensamma läger, på träningar och evenemang.

Vi har ett stort nätverk och detta ger en möjlighet att alla hittar likasinnade – det är bara en fråga om att utnyttja nätverket på rätt sätt. Våra ledare har ett ansvar men det finns också ett ansvar på varje medlem att utnyttja nätverket och bygga en härlig gemenskap.

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone