Aktiviteter / Vintermingel på Hera Hub!

hera-hub.jpg

Vintermingel på Hera Hub!

Plats Hera Hub S:t Olofsgatan 9B Uppsala, Uppsala
Antal anmälda 9 kommer
Datum 17 januari, 2019
Tidpunkt 18:00

Vår fina Ulla är grymmaste pensionsspecialisten som brinner för att vi kvinnor ska hålla koll på våra pensioner. Därför ordnar vi en kväll där två nätverk får möjligheten att mötas och ta del av Ullas kunskaper och ställa frågor. Vi träffas i Hera Hubs fantastiska lokaler, Sophia Renemar bjuder på rundvandring och berättar om ”coworking space” för kvinnor. Vi berättar om Team Ljungskogs härliga koncept.

Team Ljungskog och Zeta bjuder på bubbel och tilltugg.

Ulla Westberg: Jobbar som pensionsspecialist på Nordea med 35 år i branschen. Har även jobbat på SEB och Skandia. Jag brinner för att göra tjejer ekonomiskt medvetna och hur tidiga livsval straffar sig senare i livet. Vi lever allt längre vilket är positivt men ställer stora krav på eget ansvar.

Hera Hub är det första internationella coworking konceptet  med ett fokus på kvinnor. En delad flexibel mötesplats där kvinnliga entreprenörer kan utvecklas och samarbeta i en professionell, produktiv och kreativ miljö.Plattformen erbjuder våra medlemmar kopplingar till andra ämnesexpertiser, tillgång till workshops och synlighet inom gemenskapen. Allt detta ger dem det stöd de behöver för att utveckla och stärka sitt entreprenörskap.

Rådgivningen är gratis men det är begränsat antal platser. Avanmäl om du får förhinder.

Välkomna!

Logga in och anmäl mig Kontakta arrangören
desktop-large
desktop
tablet
phone